Dia-lostworld
Menü
 
Linkek
 
A Hét Képe

Egy kis TLW Karikatúra:D

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Baráti oldalak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Katt. Száml
 
Videok
 
Óra
 
~News~
[Friss hozzászólások] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]

2006.07.15. 17:12 Idézet
Imádom az Elveszett világot!!!!:)

2005.08.24. 23:33 Idézet

Sziasztok!

Vége a 2005-ös TLW Con-nak és ahoyg olvastam a hivatalso fórumon még egyelőre nem mondhatnak semmit se azok akik részt vettek benne ugyanis ez külön J&G Reeve Stevens kérése volt így még nem lehet tudni nagyon semmit de akik ott voltak annyita elárultak hoyg nem fogunk csalódni az biztos!Remélem ez jelent egy 4.szezont...:)De majd meglátjuk!Képek is vannak már a neten bár nem olyan sok majd felteszem ha lesz több időm az oldalra!

Rachel


2005.07.28. 02:01 Idézet
BOLDOG SZÜLINAPOT a világ egyik legjobb színésznőjének Rachel Blakely-nek aki ma ünnepli a 37.születésnapját!

2005.07.25. 00:56 Idézet

 Blakely új sorozatot forgat Ausztráliában  Mortified címmel ami gyerekeknek fog majd  szólni.Remélem új képek is lesznek majd róla!


2005.07.25. 00:44 Idézet

Jennifer O'dell-nek megszületett a kisfia Logan!Gratulálunk Jen!

http://www.expectingmodels.com/detail.asp?ID=1166&modeldate=nursing&coast=5&modeltype=moms&ChooseAge=1 Ittegy kép a babáról,Jenről és a barátjáról!:)

 


2004.11.30. 22:00 Idézet

Jennifer O'dell egyik  filmjének a Window Theory-nak itt megnézhetitek a bemutatóját:

http://www.americanworldpictures.com/index1.htm

Rach


2004.08.10. 21:26 Idézet
HIvatalosan is megmondta J&G hoyg Summerly nem halt meh hanem nagyon is él méghozzá nem is akárhol hanem Avalonban ahol állítolag Veronica szülei is...ezenkívűl azt is határozottan kijelentették hoyg Marguerite és Roxton NEM testvérek!!!(MOndjuk én ilyen teóriákat még nem hallottam) Ezt azért hihették sokan szerintem mert nem  Az elveszett világba való expedíció során találkoztak valószínűleg egymással előszőr hanem már sokkal régebbről..amire ők sem emlékszenek már nagyon...

2004.08.09. 12:04 Idézet

Lezajlott a 2004-es TLW Találkozó Los Angelesben!Jelen volt J&G Revee Stevens,Will Snow,Jennifer O'dell és Michael Sinelnikoff is!:)És volt egy meglepetés vendég is aki bár nem volt ott fizikailag de.......felhívták telefonon így sok kérdésre tudott válaszolni a meglepetés vendég pedig nem volt más mint....RACHEL BLAKELY!!Jajj istenem úgy ott lettem volna!Olvastam kis riportokat hogy mi volt a COn-on de mivel tegnap ért véget ezért nem nagyon volt még idejük leírni mi hoyg mikor mi volt fényképeket sem láttam még de ami késik nem múllik!Amint megjellenek valahol rögötn felteszem ide őket!

Visszatérve a CON-ra....azt mondták hogy nagyon raanyosak voltak és hogy Rachel és Will "darlingnak"vagyis kedvesnek nebezték egymás...hát nem aranyos?!:)EGyébként asszem Jennel is hívták így egymást ezenkívűl ha jól vetteem ki az angol szövegből Jennek mindenki virággal gratulát ugyenis Jennek  nemsokára kisbabája lesz!:)Gratulálunk Jennifer!:)Most 2 és fél hónapos terhes azt hiszem!Ezenkívűl Rachel bezsélt arról hoyg nagyon szerette forgatni a TLW-t és hogy hiányzik neki a stáb de most nem dolgozik semmilyen shown mert most főállású anya!Megköszönt még minden ajándékot amit Seannak küldtek a rajongók és jó kívánságokat!:)Valaki megkérdzete tőle hogy : "Mi történ a Trapped-be a barlangban?" erre Rach ezt mondta----"-MINDEN Megtörtént!":)Erre Will csak nézett majd nevetett..:)Michael S. beszél arról hoyg milyen volt neki például a kapcsolata Marguerittel a showban:)J&G azt mondták Roxtonról és Marguerietről hogy szerelem volt első látásra bár Will erre azt mondta hogy Roxton igazából a The Outlaw című részben lett szerelmes Margueritebe addig inkább a szerelem/gyülőlet kapcsolat volt jellemző!A 3.szezionban mondjuk már tisztán látszik hogy Marguerite is szerelmes kedvenc vadászunkba és hogy ő is belé de ezt ti is láthatjátok minden szombaton!:)

Amint többet tudok rögötn írni fogok ide és képeket is etszek fel!

Jajj és képzeljétek ha szerncsém van lesz autogramomm Willtől és Jentől...de még nem biztos!DRukkoljatok!;)

Rachel


2004.07.28. 01:33 Idézet

Happy Birthday Rachel Blakely!


2004.07.27. 00:26 Idézet

Figyelem!!!

Akinek van AXN nevezetű csatornája az örülhet ugyanis fur rajta a TLW 1.szezonja nem rég kezdődött el még csak 2 rész adtak le! Minden szombaton 19.30-tól látható a csatornán!

Rachel


2004.06.16. 18:21 Idézet

Nagyon nagoyn jó hírem van!!A lehető legjobb azután hogy legyen season4!!!

Végre az RTL KLUB leadja a 3.szezonját kedvenc sorozatunknak!!!

Július 3-ától minden szombaton 15:55-től újra figyelemmel kísérhetjük hőseink kalandjait!!!HUrrá!!!

Köszönjük RTL KLUB!!Ti vagytok a legjobbak!


2004.06.15. 20:47 Idézet

MA VAN WILL SNOW SZÜLINAPJA!!!!

HAPPY BIRTHDAY WILL!


2004.06.04. 18:19 Idézet

Will Snownak Június 15-én lesz a szülinapja és van egy oldal ahova lehet írni neki és ezeket nagy valószínűsséggel el is fogja olvasni szoval minden rajongot arra kérek írjon valami majd neki!:)

 

Az oldal címe: Ide írjatok!


2004.05.21. 18:17 Idézet
hivatalos oldalról szedtem ezt le Judith&Garfield Reeve Stevens írta/Ők a TLW írói közül az egyik+prodcerek is asszem!/Miközben természetesen örülünk mindannak a megbecsülésnek amit kaphatunk ne felejtsük el Guy Mullallyt, aki szintén egy boldok családi pár egyike (boldog házasságban él). Sok ember észrevette, hogy változás történt TLW(?) természetében a második évszak felében, amikor Guy a sorozatok gyártásvezetője lett és átvette a műsor vezetését. Az első forgatókönyv amin ezután elkezdett dolgozni a „The Outlaw” (Törvényenkívüli) volt, és a Marguerite & Roxton –ról szóló történet azóta sem fordult vissza (töretlenül halad előre). Guy nem csak azt tudta hogyan kell érdekessé tenni az összefüggéseket, azt is tudta, hogyan kell elmesélni egy jó történetet. Hogy ha minden oldalról szeretted Marguerite –t és Roxton-t a Harmadik szezonban imádni fogod azt is, amit a Negyedik szezonban fognak alakítani…

Ebből arra következtettek hogy lesz 4.szezon.../az uccsó mondat!!/Télleg kiváncsy vok mit fognak benne alakitani de már a 3.szezon kéne nagyon....

2004.04.17. 19:08 Idézet

Szijjasztok!

Csak annyit szertnék kérdezni tőletek hogy ha valkinek meg van videón az 1.szezon az írna nekem egy e-mailt mert lenne egy kérésem!

 

Köszy!

Rachel


2004.04.11. 17:56 Idézet

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!


2004.03.31. 14:04 Idézet

Fríssitettem az Idézeteknél!;)


2004.03.15. 01:06 Idézet

FIGYELEM!

Az Idézetekbe vannak fennt új 3.szezon Idézetek!Nagyon jóók....:)))

Köszönöm Tiának hogy fordította őket! Köszyy Tia!:)


2004.03.11. 14:01 Idézet

Aki szeretne ebben részt venni írja be a címét a Vendégkönyvbe vagy küldjöne-mailt nekem!Remélem jo sokan leszünk akik aláírják...:))

TLW 4EVER!


2004.03.10. 13:58 Idézet

Szijasztok!

Gondolom olvastátok a lennti hírt és arra gondoltam még egy pár emberrel hogy mi lenne ha írnánk egy levelet az RTL KLUB-nak a sorozat folytatása érdekében és hogy még hatásossabb legyen aláírásokat is szeretnénk gyűjteni...szoval lenne egy ilyen körlevél  amit tovább küldeni mindenki úgy hogy aláírta ő is meg minnél több emberrel próbálaja aláíratnni...de ha nincs olyan sok ember akkor belekukkanhat a telefonkönyvbe és írhat ki onnan is csak más kézírással....A levelet már meg is fogalmaztam körübelül nem sokára be is írom ide....most azonban lécci írjátok meg az e-mail címemre hogy ki szeretne ebben részt venni és a pontos címeteket is lécci adjátok meg!

KÖszy Rachel

TLW 4EVER!


[Friss hozzászólások] [63-44] [43-24] [23-4] [3-1]

 
THe Lost World theme

At the dawn of the last century, a band of explorers searched for a pre-historic world.Driven by ambition...secret desires..a thirst for adventure...and seeking the ultimate story,they are befriened by an untamed beauty.Stranded in a strange and savage land, each day is a desperate search for a way out of.....THE LOST WORLD.

 
Videó
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2004-01-10
 
The Lost World's music
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!