Dia-lostworld
Menü
 
Linkek
 
A Hét Képe

Egy kis TLW Karikatúra:D

 

 

 
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Baráti oldalak
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Katt. Száml
 
Videok
 
Óra
 
~Színészek~
~Színészek~ : Rachel Blakely

Rachel Blakely

Dia  2004.02.03. 14:30

Itt olvashattok Rachel életrajzáról!

Az ausztráliai színésznő Rachel Blakely, a közönség számára legjobban úgy ismert, mint Gaby Willis a népszerű sorozatban, a Neighboursban, a szerep, amit három évig játszott. További szerepei egy szerep a Blue Heelers-ben, mint Gina Betafani, Tales Of The South Seas, Flipper és Xéna-Warrior Princess. Film Szerepei: szerep a Grundy Television telemovie(?) One Way Ticket, A Nice Guy, Jackie Chan szereplésével, forgatva Melbourne-ben, és The Ugly Duckling, Dee Smart szereplésével, amit Prágában forgattak.

Filmjei:

Mortified-ausztrál gyereksorozat

The Lost World"(Serie seit 1999)...Marguerite Krux    

Attack on the Queen"(Movie 2002).......Britanny

"Max Knight:Ultra Spy"(Movie 2000).....Claire/Ricki

"Search Party"( 1999).............celebrity contestant

"Tribe"(1999 miniseries).........Lucille Fournier

"No More Mr. Nice Guy"(Movie 1998).....Tara

Tales of the South Seas"(Serie 1998)..Isabelle Reed

"Neighbours"(Serie 1991-94).............Gaby Willis    

"Hollywood Squares"(Movie 1998)

"Young Hercules"(Serie 1998)...........Alcmene

"Xena:Warrior Princess"(Serie 1997)....Penelope

"One Way Ticket"(Movie 1997)...........Deborah Carter

"Blue Heelers"(Serie 1995-96)..........Gina Belfanti

"The Feds:Deception"(Movie 1993).......Victoria Payne

 

1.OLDAL

Ezt az interview-t Karen készítette Rachel Blakely-vel.

Én megpróbálom a legjobb tudásom szerint lefordítani. Bár nem vagyok szuper angolból, igyekezni fogok!

Karen feljegyzése:Ez az interview csiga mail-en keresztül lett lebonyolítva. Rachel egy melegszívű, talán majdnem félénk hölgynek tűnt, aki mélyen szereti a családját, barátait és hűséges hozzájuk.

Ugyanúgy, mint kolléganője, Jen O' Dell, Rachel állatbarát , így ezzel is szerzett nálam egy + pontot! Valószínű, hogy ugyanolyan nagyszerű barát, mint amilyen kiváló színésznő. OK, elég a hízelgésből!

Köszönöm Rachelnek, hogy volt olyan szíves és megválaszolt minden egyes kérdést (és a válaszok nem mással, mint kézzel lettek írva!) ilyen tökéletesen és becsületesen.

A kérdések vastagbetűvel vannak írva.

Milyen magas vagy? Mi a kedvenc színed, ételed, mozifilmed, televíziós show-d?

170 cm. Színem, piros. Ételem, úgy körülbelül minden. Szeretek bevásárolni hozzá, menüt tervezni, megfőzni, és mindenekelőtt megenni. Mozim, egy francia film, a címe Queen Margot , egyszerűen szuper. Második kedvenc, Breaking the Waves. TV, West Wing, akció és minden, ami megnevettet; Yes, Prime Minister, The Games, Absolutely Fabulous.

 

Milyen típusú férfiakhoz vonzódsz, milyet keresel?

Férfitípus. Wow! Ezt mindig mindenki biztosan tudja, amíg nem találozik a személlyel. Én azt mondhatom, hogy jobban vonzódom a férfiashoz, mint a csinoshoz, de ez egy fizikai jegy. Tehát én olyasvalakit akarok, akinek a társaságát is élvezem, aki kedves a gyerekekhez és az állatokhoz, aki nevet a buta viselkedésemen, teát hoz nekem az ágyba, hoz virágot, akkor is, ha nincs semmilyen alkalom, de megvan a saját élete is; nem túl sok kérés ez? Nem, nem?!!

 

Szeretsz sportközvetítést nézni, vagy sportolsz?

Sosem élveztem TV-n keresztül sportot nézni, de élőben nézni az teljesen más élmény. Kezdve a magányos szörfözéstől naplementében egészen egy őrült rögbijátékig, nekem a környezet számít, és ezt egyszerűen nem kapom meg a dobozból. Szégyenlem kimondani, én nem sportolok, de élvezem a biciklizést, a golfot és imádom a hosszú, hosszú sétákat. Azt hiszem, nem vagyok egy csapatjátékos, huh...

 

Szereted az állatokat és van kedvenced?

Én egy farmon nőttem fel, így hajlamos vagyok szeretni minden állatot a farmról, és Discovery és National Geographic a két kedvenc csatornám. Voltak lovaim, kutyáim, cicáim, borjaim, stb...De pillanatnyilag csak egy cicám van. Friday (Péntek) a neve, de mi csak Fat Cat-nek (Kövér Macskának) hívjuk, mivel, csakúgy mint a gazdája, imád enni.

 

Mit szeretsz csinálni a szabadidődben? Hobbyd?

Amit a szabadidőmben leginkább csinálni szeretek azok az alvás (mindenek feletti elsőbbség) főzés, olvasás, beszélgetni a családdal és barátokkal, varrni, festeni, elmenni ebédelni és vacsorázni, főzni, enni, főzni, enni, aludni. Nagyon sajnálom, olyan unalmasnak hangzom; azt kívánom, bárcsak mondhatnám, hogy zuhanórepülés az égből vagy hegyibiciklizés, de próbálok őszinte lenni.

Oh, és természetesen imádok vásárolni.

 

Milyen zenét szeretsz? Mi van épp most a CD lejátszódban?

A zenei billentyűm mostanában csendes. Sly and the Family Stone, Powder Finger, Eagle Eye Cherry, Tom Jones, Shawn Mullins, Adam Cohen - már lehet ötleded. Könnyed, csodálatosan férfias hangok, az egyetlen női engedmény Erykah Badu. Bár a stáb mindig megpróbál engem bemutatni új CD - knek.

 

2. OLDAL

Ki az a személy, aki leginkább hat az életedre?

Az apukám, kétségkívül. Az anyukám meghalt, amikor 12 éves voltam és ő lett az anyukám, tanárom, bizalmasom, óvó takaróm és leszámítva csodálatos húgomat, az egyetlen okom, hogy túléljek sok kemény időszakot. Ő egy hihetetlen, intelligens, érzékeny férfi.

 

Ha találkozhatnál valakivel, a múltból vagy a jelenből, ki lenne az és miért?

Jézus. Olyan sok kérdést  nem épp én, de olyan sok más ember is feltenne Neki. Az egésznek az a lényege, hogy miért vagyunk mi itt? Tud - e erre Ő választ adni vagy sem? A vallás vagy a politika sosem volt biztonságos terep, de bármilyen hitű is, úgy érzem, hogy bámulatos vacsorapartner lenne.

 

Milyen a családod? Nagy vagy kicsi családod van? Szeretnél saját gyerekeket?

Közvetlen családom egy bámulatos apukából és egy csodálatos hugicából áll, bár apukámnak van nyolc fiú és lánytestvére az Államokban és van néhány nagynénim és nagybácsim itt, Ausztráliában. Persze ez kibővül unokatestvérekkel és óriási lesz! Nem ismerem mindegyiküket ezért az életemben az apukám és a húgom a legfontosabbak. És, igen, természetesen szenvedélyesen szeretnék egy nap saját családot.

 

Hallottuk, hogy férjnél voltál, de békésen elváltatok. Van barátod? Terjed egy szóbeszéd Az elveszett világ egyik kaszkadőrjéről...

Igen, az összes kérdés stimmel.

 

Valaki kérdezte, hogy miért mondtál le az amerikai állampolgárságodról; holott az édesapád amerikai volt? Azt gondolják, hogy nem akarsz itteni filmekben szerepelni, mivel most szükséged lesz munkavállalási engedélyre és vízumra. Érdekelne amerikai TV -s és / vagy filmszerep a jövőben?

Az apukám még mindig amerikai így én is. Nem mondtam le az állampolgárságomról, egyszerűen elnyertem a kettős állampolgárságot Ausztráliával. 12 éves korom óta itt éltem és úgy éreztem, itt az idő, hogy bebizonyítsam hűségemet annak az országnak, amely olyan sokat adott nekem. Mondtam, hogy félig amerikai vagyok, és erről a világért sem mondanék le; ez része az örökségemnek és mindig is az lesz. A jövőbeni amerikai munkával kapcsolatban, épp most fejeztem be egy mozit Turnertől a címe Attack on the Queen (Úszó csapda) Rob Estes -zel és Joe Landoval (Karen jegyzete: A TBS alapján ezt a filmet azóta átnevezték Counterstrike - nak, és 2002 - ben bemutatja a TNT. A többi információt küldöm, amennyiben kézhez kapom őket.) így az amerikai TV már megtörtént, és film...ki tudja? Olyan boldog lennék.

 

Milyen munkáid voltak mielőtt színésznő lettél és szeretted őket?

Takarítottam egy nyomdában, gyapotot gyomláltam, traktort vezettem, modelkedtem és gyorsrendező szakácsként dolgoztam. Kidobóként is egy éjszakai klubban és igen, valóban volt mindegyiknek olyan oldala, amelyet szerettem és olyan oldala, melyet gyűlöltem. Bár a színészkedésben csak a hajnal 4 órai ébresztőt utálom.

 

Mindig is színésznő akartál lenni? Hogyan lettél színésznő? Mit csináltál volna, ha nem lehettél volna színésznő?

A színészkedésre valójában sosem gondoltam, amíg az ex - em rá nem beszélt egy ausztrál szappanopera szereplőválogatására, ami bejött. Megkaptam a szerepet és azóta igazából nincs megállás. Ha ma nem ezt csinálnám, nem tudom. Mindig megszállotja voltam a gyerekeknek és a ruháknak. Így vagy óvónő, gyermekpszichológus vagy hihetetlenül sikeres, tehetséges divattervező. Yeah, igen! Valószínűbb, mint a gyapotgyomlálás. Még egyik sem lehetetlen, fiatal vagyok, még mindig szeretem a gyerekeket, és ki tudja, talán még egy nap valóra váltom néhány álmomat.

 

Tehetséges vagy még valamilyen más területen? Énekelsz, táncolsz, festesz...?

Igen, énekelek az autóban, bömböl a rádió és nagyszerűen énekelek, bár amikor a partnerem kikapcsolja, észreveszem, hogy milyen hamis voltam! Mint mindenki, csodálatos vagyok az országúton. Ugyanakkor komolyan próbálkozom a festészettel és az otthonomban néhány festmény ki van akasztva. Bár szerencsétlen módon még nem tudtam a barátaimat rábeszélni, hogy ők is keressenek helyet pár művemnek.

 

3. OLDAL

Különös, de két rajongód azt akarja tudni, hogy láttad-e a "Gladiátor" című filmet és ismersz-e süket embereket?

"Gladiator" igen, igen, igen; szeretem, főleg Joaquin Phoenix-et. Már háromszor láttam. Van egy amerikai unokahúgom, aki süket. Amikor utoljára láttam még nagyok kicsi lány voltam, de örökké emlékezni fogok arra, hogy látszólag milyen könnyen csinált mindent. Papa meséli, hogy most nagyon szereti a motorokat és sok időt tölt motorozással, de én már 25 éve nem láttam őt.

Mióta ismered Will Snow-t? Mit mondanál Róla, milye ember Ő? Élvezed a különféle kellemetlen helyzeteket, melyekben Te és Will/Roxton gyakran kerültök?

Körülbelül öt éve ismerem Willt és Ő egy elég zárkózott ember, így nem szeretnék Róla sokat fecsegni. Elég, ha annyit mondok, hogy még jobban néz ki és sokkal nagyszerűbb a való életben. Egy igazi álom vele dolgozni és körülötte lenni. Rendkívül hűséges és egy csodálatos barát, gyakran segített nekem krízishelyzetekben és nem tudok eleget mondani a nagylelkűségéről, mint színész. Egy tökéletes álom! Imádom azt az időt, amikor Willnek és nekem közös jelenetünk van, és minden, amit mondhatok, nem láttad Őt a képernyőn? Én igen. A "The Outlow" és a "The Visitor" a két kedvencem, mivel szeretem a Rox , Marg kapcsolatot - olyan nagyon vicces játszani.

Milyen nehéz Marguerite-tet játszani? Mit szeretsz legjobban a karakterben? Mit szeretsz legkevésbé?

Marguerite egy álomkarakter.Mikor megkapok egy kéziratot, mindig izgatottan lapozom az oldalakat, hogy lássam, mit mond vagy tesz legközelebb. Imádom azt az utat, amit számára írtak, bár Will és én sokszor a kézirat ellen játszunk. Például egy jelenetben, ahol veszekedni kellene kacérkodunk egymással, vagy mindenféle úton megpróbáljuk elérni, hogy a spontán megjegyzések benne maradjanak a filmben.

Szeretem Marguerite titokzatosságát és azt, hogy a jellemének és a múltjának mindig különböző részeit mutatják be. Őt nem lehet megismerni, amikor azt hiszed, hogy már tökéletesen ismered, Ő csinál valamit, amire álmodban sem gondoltál volna.

Hogy őszinte legyek, valójában nincs semmi olyan ok, amiért ne szeretném Őt játszani; éppen azok a vonásai, amelyek Neked talán bosszantóak, adják meg nekem a lökést ahhoz, hogy eljátsszam. Csak gondolom...ki viselkedik úgy a való életben, mint Marguerite?

 

Hogy érezted Magad, amikor megtudtad a hírt, hogy Michael Sinelnikoff bizonytalan időre otthagyja a show-t?

Nagyon szomorúan. Az Ő Summerlee-je egy gyönyörűség volt...Olyan érzés volt, mint amikor egy édes, érdekes ember, akit szerettél, egyszercsak elhagy.

 

Mit csinálsz annak érdekében, hogy koncentrálni tudj, amikor minden szem a társaságra szegeződik? Hogy adod elő a komoly jeleneteket, amikor érzed, hogy MOST AZONNAL nevetésben törsz ki, bár szakmabeli vagy?

Ez elég könnyű, mivel nincs vesztegetni való időnk, nincs idő koncentrálásra, és talán nevetséges, de logikus amit teszek: beledugom az ujjamat a fülembe, hogy kizárjam a külső zajokat, úgy nézek ki, mint egy kobold, de ez segít megoldani a feladatot.

Egyszer Willel forgattunk egy jelenetet. Nem tudtam abbahagyni a nevetét, ezt úgy értsd, hogy TÉNYLEG nem tudtam. Az Ő zárójelenete volt, és én mindig bocsánatot kértem, de nem használt. Olyan hisztériás lettem, hogy még a sírás is rámjött. Emiatt annyira csalódtam saját magamban, hogy zokogtam de hisztérikusan nevettem egyszerre, és a próbálkozás, hogy ezt abbahagyjam, csak rontott a dolgon. A rendező úgy nézett rám, mintha földönkívüli lennék és szegény Will egyre csak ezt hajtogatta: "Minden rendben, minden rendben."

Ezek után tényleg tartozom Neki. Máskülönben még mindig ott van az a lehetőség, hogy addig harapd a szád belső részét, amíg vérzik (saját kúra).

 

Úgy tűnik, hogy az ausztrál színészek sokkal ismertebbek nemzetközileg, mint a saját országukban. Egyetértesz ezzel a véleménnyel és ha igen, gondolod, hogy ez előny, például kevesebbek a mindennapi életedben a nemkívánatos zaklatások?

Ezt nehéz megmondani. Csak a magam nevében tudok beszélni. Én elég ismert vagyok Ausztráliában és Angliában, Európában a "Neighbours" című TV sorozat kapcsán; ki tudja, talán a TLW után az államokban is. Bár mint egy nemzet, hajlamosak vagyunk arra, hogy büszkék legyünk azokra, akik sikereket érnek el a tengerentúlon, és valóan tudunk róla, ha ez előfordul.

A zaklatással kapcsolatban; ha őszinte érdeklődésből fakad az, hogy odajönnek és az emberek kedvesek, akkor ez véleményem szerint sohasem kellemetlen. Én nem értem azt az embert, aki nem tud értékelni egy kedves szót, legyen az idegentől vagy egy baráttól.

 

Ausztráliának melyik részét szereted a legjobban? Ha lehetne három otthonod, bárhol, hol lennének azok? Milyen típusúak lennének ( lakás, farm, városi lakás, felhőkarcolón lévő házikó)?

Szeretem Melbourne-t, mivel felnőttkorom nagy részét ott töltöttem, de ha lehetne 3 hely, melyet otthonomnak nevezhetek, akkor a tengerpartnak és a hegyeknek is nehezen tudnék ellenállni. Így tehát, egy ház elegendő szobával a gyerekek, a házi kedvencek, stb.. számára, egy hasábfa tüzelésű kunyhó, és egy kis tengerparti házikó.

 

Mennyire kapnak "szabad kezet" a színészek a karakterek megformálásánál? Mennyi időt fordítanak rá? Marguerite jelleméből mennyit fejlesztettél ki Magadban?

Szeretném azt gondolni, hogy sok időt fordítottam Marguerite megalkotására, mivel mindig megpróbáltam a saját magyarázatomat elkészíteni a párbeszédekről és helyzetekről, olyan élénken és kiszámíthatatlanul amennyire lehetséges. Elmondtam, hogy mit szeretnék és úgy érzem, az írók csodálatos megértéssel vannak Marguerite iránt, és biztos vagyok benne, hogy voltak idők, amikor hatottunk egymásra, talán anélkül is, hogy tudtunk volna róla. Ő az a szerep, amit mindig is akartam, így biztosra veszem, hogy-én legalábbis-sohasem untattam saját magamat.

 

4. RÉSZ

Ki áll hozzád a legközelebb a TLW csapatából?

Oooh, olyan nehéz, micsoda kérdés. Olyan, mintha egy kedvenc gyereket kellene választani. Lehetetlen!

 

A saját ötleted volt, hogy belevigyék Marguerite "kérkedő" oldalába azt, amit a "The Outlaw" és a "Pirate's Curse" epizódokban láttunk? Különböző interview-kból tudom, hogy kaptál órákat  a kardok használatából. Van ehhez hozzáfűznivalód? Ez a gyakorlati rutinod része?

Nem az én ötletem volt, de nagyon imádom, amikor valamilyen kis részletet hozzátesznek a jelleméhez, és ezt mindig a magamévá teszem, különösen, ha ez illik a titokzatosságához. Volt néhány órám kardforgatásból egy előző filmhez (mesés gyakorlat volt) de sosem voltam hajlamos folytatni az agresszív edzés bármely formáját is. Gyakoroltam harcművészeteket és boxot is, de én inkább elmegyek egy hosszú sétára vagy biciklizni, hogy meglegyen a napi testedzés. Oh igen, és mindig boldog vagyok, ha lovagolhatok -micsoda élvezet.

 

Voltál már a "The Lost World" oldalakon chatelni vagy üzeneteket olvasni? 

Nem, még nem, de egy barátom mondta, hogy kellene, mert az embereknek rengeteg pozitív és építő mondanivalújuk van. Azt hiszem, félek egy kicsit attól, hogy mit gondolnak valójában a rajongók az én kis Marguerite-omról. De biztos vagyok benne, hogy a jövőben bátrabb leszek.

 

Tudsz valamit a TLW harmadik sorozatáról? Ha nem folytatják a "Az elveszett világ"-ot, mi lesz a következő lépésed-szeretnél másik sorozatot találni, vagy mozit, vagy...?

Nincs ötletem; remélem folytatódik, mert akkora öröm  forgatni, de ha mégsem, ilyen az élet és nincs ötletem mit hoz.

Bármi történjék is tudom, hogy én képes vagyok élni egy sátorban is éppúgy mint egy palotában, és boldog leszek. (Kifényesítem apa tanítását.)

 

/Karen jegyzete: Természetesen mostmár tudjuk hogy lesz harmadik sorozat, és Rachel már körülbelül egy hete a forgatáson van. Rachel ezt a levelet augusztus 8-án küldte, 15-én kaptam meg, és a harmadik sorozat forgatása 31-én kezdődött; mindannyian tudjuk, milyen bizonytalan volt a TLW sorsa./

VÉGE

Köszönöm Rachel, és remélem, hogy felmerészkedsz az oldalakra és az üzenetekhez; szerintem elégedett leszel.

RACHEL JUTALMA

Kevés dolog zajlott simán ennél a színésznőnél a terhesség alatt

 

A nagyszerű színésznő, Rachel Blakely, azt gondolta, helyesen cselekszik, amikor 90 km-es kerékpártúrára indult 2 hónapos terhesen. Aztán a következő 7 hónapban azzal kellett élnie, hogy nem tudott többé leülni, vagy a hátán feküdni.

 

"El sem tudod képzelni, de ez a kerékpártúra megkínzott, " mondja az egykori Neighbours sztár. "Egész terhességem alatt csak az oldalamon tudtam feküdni és felállni. Ez egy kissé kalandos volt."

 

De nem ez volt az egyetlen probléma Rachel első anyaságával, a szemével is voltak gondok.

 

"Az ideghártyámra egy folyadékféleség képződött, "meséli. "Szemvédőt kellett viselnem. El tudod képzelni, hogy néztem ki? Ez a nagy bálna fekszik az oldalán  és szemvédőt visel - Nem valami szép látvány, mi!?"

 

Rachelnek, 35, aki mindig azt gondolta, hogy természetes úton fog szülni, a császármetszés volt az egyetlen megoldás.

 

"A Doktor Urak nem tudták, hogy egy normális szülés esetén a nyomás a szememen rosszabbodni fog - e vagy tartósan úgy is marad. Nem volt ajánlatos vállalni a kockázatot, "állítja Rachel.

Így szeptember 8 - án beszállították a Gold Coast - i (Arany Part)Pindara Kórház szülészetére. Sean - nal az oldalán, aki 6 éve a társa, nem kellett sokáig várniuk, míg csodaszép fiuk, Cooper Lee Rigby megszületett. Ő lett ennek a sok fáradozásnak a jutalma.

 

"Ez tényleg egy élvezhető tapasztalat volt és panaszra semmi okom, császármetszés ide vagy oda! Nincs olyan érzésem, hogy bármit is elmulasztottam volna, csak mert nem lehetett normális szülésem, "mondja.

 

És most Rachel köszöni a "lucky Star"-jának/Szerencsecsillagjának, hogy egy tökéletes gyermeket kapott, aki sír és egy igazi kis zabagép, olyannyira, hogy már kétszer olyan súlyos, mint egy normális baba az ő korában. "Egész életemben akartam egy kisbabát. Már akkor a gyerekek megszállotja voltam, amikor még én magam is gyermek voltam. De sosem volt megfelelő az időpont., "mondja a Lost World sztárja.

 

"Várnom kellett, mert nem tudtam, hogyan tudnék zsonglőrködni napi 14 órával, ha van egy gyermekem."

 

Rachel egy filmet kezdett volna Queensland Waldland-ban egy héttel azután, hogy Cooper megszületett. Az utolsó percben mondta le, így nem mulasztotta el kisfia életének első hónapjait. 

 

"Kicsit becsvágyó gondolat volt, hogy olyan korán újra dolgozni tudnék, "mondja Rachel, aki azt tervezi, hogy Sean - nal együtt veszik vállukra a gyermekkel járó kötelezettségeket. A pár a Tales of the South Seas forgatásán találkozott, Sean foglalkozása kaszkadőr, ami azt jelenti, hogy rugalmas munkabeosztása van.

 

A pár vadonatúj otthonán a Gold Coast és Brisbane között, Coomera River - ön, már az utolsó simításokat végzik, de Rachel nem biztos benne, hogy Cooper gyermekszobája készen áll.

 

"Sosem fogom kiengedni őt a házból, vagy magam mellől elengedni - nem fog tudni iskolába járni, "mondja nevetve. "Én valószínűleg olyan anya leszek, akinek aztán azt fogja mondani:' Ne puszilj meg a barátaim előtt! ' "

 

Rachel és Sean még nem terveznek esküvőt, de eldöntötték, hogy várni fognak és meglátják, hogy véleményük mennyiben korlátozza a fiukat.

 

"Láttam már olyan kapcsolatokat, melyek megváltoztak az esküvő után, "magyarázza Rachel.

 

"Nem azt mondom, hogy ez nálunk is bekövetkezne - de pillanatnyilag ez most így tökéletes. Boldogabb már nem is lehetnék, miért kellene az egészet kockára tenni? "

 

Sean Rigby a TLW következő részeiben szerepel:

 

Season 1(9 - szer):5., 6., 8., 10., 11., 13., 17., 18., 20.

 

Season 2(9 - szer):1., 2., 3., 5., 9., 10., 17., 18., 19.

 

Season 3(ebből 10-szer mint kaszkadőr-koordinátor): 13-kaszkadőr is, 14., 15-kaszkadőr is,16., 17., 18., 19., 20., 21., 22.

 

A Tales of the South Seas - ben is részt vett, mint kaszkadőr, itt ismerték meg egymást Rachellel is.

 

 
THe Lost World theme

At the dawn of the last century, a band of explorers searched for a pre-historic world.Driven by ambition...secret desires..a thirst for adventure...and seeking the ultimate story,they are befriened by an untamed beauty.Stranded in a strange and savage land, each day is a desperate search for a way out of.....THE LOST WORLD.

 
Videó
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2004-01-10
 
The Lost World's music
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!